Blog

Hooikoorts? Laat jezelf of je kind met plezier de lente ingaan. Lees hier meer over pure & natuurlijke therapie.

Heb jij hooikoorts? Of heeft één van jouw kinderen hooikoorts? Dan is de lente vast niet de favoriete tijd van het jaar. Loopneus, jeuk, gezwollen ogen, uitslag of benauwdheid. Vaak wordt diegene met hooikoorts gedwongen thuis te blijven om zich niet zo ellendig te voelen. Naar schatting hebben 1,5 miljoen Nederlanders hier last van.

Snotteren, niezen en jeukende ogen

Als je last van hooikoorts hebt, ben je allergisch voor sommige pollen. Op warme, winderige dagen kunnen er miljoenen pollen in de lucht zweven. Als de pollen in de luchtwegen, op het neusslijmvlies of de oogbollen terecht komen, reageert je afweersysteem hierop door histamine vrij te geven.
 

Pure & natuurlijke therapie maakt het mogelijk het zelf genezend vermogen van het lichaam te ondersteunen op 100% natuurlijke plantenbasis.

Ook ik had hooikoorts

Ook ik had hooikoorts. Een allergietest in het ziekenhuis wees dit uit. Om minder last te hebben van mijn klachten (jeukende, branderige en opgezwollen ogen, bloedneuzen, loopneus, kortademigheid en vermoeidheid) nam ik de door mijn arts voorgeschreven pillen, neussprays en neuszalven. Deze medicatie heb ik jarenlang gebruikt en inname was niet zonder bijwerkingen. Het voordeel was dat ik op dat moment verminderde tot geen klachten had. Maar het nadeel was dat het elk jaar weer terugkwam. De medicatie onderdrukte de allergie symptomen wel en dat was goed. Maar de hooikoorts zelf ging niet over. Tot ik pure & natuurlijke therapievormen leerde kennen.
Ook ik was in het begin sceptisch en benieuwd. Wat het zou doen? Zou dit nou echt helpen? Ik ben deze middelen naast mijn reguliere medicatie gaan innemen. De hooikoorts klachten verminderden aanzienlijk ieder jaar en nu kan ik zonder medicatie vrolijk de lente ingaan.
 

Spagyriek, een natuurlijke therapievorm op 100% natuurlijke plantenbasis, is gebaseerd op de helende kracht van de natuur.

Wat kan een spagyrisch complex voor jou of jouw kind doen?

Ziekten kunnen worden beschouwd als een verstoring in onze balans, die ons er toe aanzet om een nieuw evenwicht te vinden. Ziekte spoort je aan om te veranderen, het is een soort van alarmbel.
Een spagyrisch complex bestaat uit diverse geneeskrachtige planten die tezamen ervoor zorgen dat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt ondersteund en geactiveerd. Wat maakt dat de hooikoortsklachten zullen afnemen en ook terugkeer van de klacht kan worden voorkomen.
Bovendien kan spagyriek moeiteloos geïntegreerd worden in iedere reguliere of complementaire therapievorm. Spagyriek is vrij van verontreinigingen en toxische bestanddelen en kent geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen. Spagyriek kan dan ook veilig gebruikt worden door volwassenen en kinderen.

Ik hoor jou misschien al denken: “Hmmmm...zelf genezend vermogen. Plantjes. Ja, ja...”

Ons lichaam bezit allerlei interne systemen die erop gericht zijn om het lichaam zo gezond mogelijk te houden, het vermogen om verstoringen zelf te bestrijden en te herstellen. Dit wordt ook wel het zelf genezend vermogen genoemd. Het zelf genezend vermogen is sterk afhankelijk van beweging, voeding en mentale gesteldheid. Een zelf genezend vermogen hebben alle mensen in zich en gebruiken het ook iedere dag. Bijvoorbeeld in je slaap en bij het herstellen van wonden en breuken. Ziekten komen vaak voort uit ongezonde voeding, stress, vervuiling, roken, alcohol een verkeerde leefwijze, erfelijkheid, enzovoorts. Onopgeloste emoties worden blokkades die vervolgens het immuunsysteem verzwakken. En je wordt pas ziek als je zelf genezend vermogen ontoereikend is.
Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. En was ooit de basis voor onze huidige farmaceutische industrie. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie en mineralentherapie in zich verenigen.
 

Een complex op maat

Het unieke van spagyriek is dat er persoonlijke samenstellingen kunnen worden gemaakt, zodat het middel volledig kan worden afgestemd op de individuele cliënt.
Op basis van een consult waar jouw klacht en karakter besproken wordt kies ik het juiste complex voor jou uit. Ditzelfde doe ik bij kinderen.
 

Een persoonlijk samenstelling voor jouw hooikoortsklacht of die van jouw kind.

Op mijn website www.purefran.nl staat meer informatie over pure & natuurlijke therapie. Een eerste consult is direct online te boeken, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Online een vraag stellen, klik hier. Wil je liever persoonlijk contact? Je kan mij bellen op maandag t/m zaterdag van 09.00 - 20.00 uur voor meer informatie of het maken van een afspraak op het telefoonnummer (06) 57054794.

Comments

comments

Heb je vragen? App ze gerust :)