Betaling en annulering

Hoe betaal ik?

Je kan met PIN,  contant en natuurlijk ook met de PureFran gift voucher betalen. Een factuur van de behandeling wordt na de behandeling digitaal per email naar jou verzonden voor jouw eigen administratie.

Is er vergoeding vanuit de zorgverzekeraar?

Nee, je kan de factuur van mijn behandelingen en consulten niet indienen bij een zorgverzekeraar voor vergoeding. Reden is dat ik massage/therapie betaalbaar wil houden voor elk budget. Zodra ik bij een beroepsvereniging aansluit om door een zorgverzekeraar vergoed te kunnen worden, betekent dit extra jaarlijkse kosten voor mijn praktijk. Deze zal ik door moeten berekenen aan mijn cliënten, wat een forse verhoging van de tarieven betekent. Ook is het zo dat zorgverzekeraars ieder jaar het vergoedingstarief of  % vergoeding voor alternatieve geneeswijzen verlagen, waardoor steeds meer mensen ook veel meer zelf bij moeten betalen. En niemand betaald graag meer dan nodig is.

Annuleren

Ben je verhinderd, dan verzoek ik jou dit tot uiterlijk 24 uur van tevoren aan mij door te geven. Anders ben ik helaas genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. Bij annulering op dezelfde dag wordt 100% in rekening gebracht.

 

 

Heb je een vraag? Start een gesprek.