Bloesem remedies

'Jezelf zijn' betekent ontspannen en tevreden zijn. Je leeft natuurlijk. Wanneer je 'goed in je vel zit', ben je op je best. En kan je alles aan wat je in het dagelijkse leven tegenkomt. Maar soms ben je niet helemaal jezelf. Je voelt je niet als normaal en je reageert niet zoals je normaal zou reageren. Je voelt dat er iets niet in orde is. En soms heb je een beetje hulp nodig om weer op het juiste spoor te komen.

De bloesem remedies kan je gebruiken om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen om weer op dat juiste spoor te komen. Een gezonde emotionele toestand kan bijdragen aan het herstel van een lichamelijke toestand. Je kan de remedies gebruiken om verder te gaan in het leven en om jouw eigen verborgen krachten en mogelijkheden te vinden. Om weer 'jezelf' te zijn. Bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Emoties zijn bijvoorbeeld angst, onzekerheid, moedeloosheid en over bezorgdheid. Een bloesemremedie heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. De negatieve emoties worden niet onderdrukt, maar omgebogen naar hun positieve pool. Zoals bijvoorbeeld ongeduld in innerlijke rust en faalangst in zelfverzekerdheid.

De bloesemremedies kunnen jou bij diverse thema's in jouw leven helpen en een complex op maat sluit perfect aan bij jouw klacht en persoonlijkheid. Een sessie duurt ca. 1 uur. Kosten € 50,00 incl. bloesemremedie.

 

Heb je een vraag? Start een gesprek.