Chinese voetmassage

Kijk eens naar beneden, de wereld ligt aan je voeten.

Chinese voetmassage is een eeuwenoude massagetechniek welke ervoor zorgt dat jij vitaal en gezond blijft, het helpt klachten te voorkomen en/of te verminderen. Een Chinese voetmassage werkt ontspannend en reinigend. En brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen. Door jouw voeten en onderbenen uitgebreid te masseren, met mijn handen en de Chinese voetmassage stick, stimuleert dit het lichaam om afvalstoffen af te voeren en de genezing van het lichaam te bevorderen. De voetmassage is erg ontspannend, omdat ze de aandacht en energie vanuit het hoofd naar de voeten verplaatst.  Tijdens de massage maak ik gebruik van de traditionele Chinese voetbalsem. Deze behandeling is uitstekend te combineren met iedere andere massagevorm.

45 minuten | € 40,00

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Call Now Button
Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.