Behandeling afgestemd op de individuele client

Behandeling afgestemd op de individuele client

Op basis van een consult waar jouw hulpvraag besproken wordt, stel ik een complex voor jou samen. In mijn praktijk werk ik met bloesemremedies en met spagyriek essences en complexen. Deze zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren. Spagyriek is toe te passen bij acute en chronische klachten en bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Spagyriek is werkzaam op alle niveaus: lichaam, geest en ziel.

Het unieke van deze natuurlijke vormen is dat er persoonlijke samenstellingen kunnen worden gemaakt, zodat het middel volledig kan worden afgestemd op  jou als individuele cliënt. Spagyriek is werkzaam op alle niveaus: lichaam, geest en ziel.

De remedies en essences zijn een volledig natuurlijk product vanuit planten vervaardigd en is een geneeswijze dat valt onder de natuurlijke geneeswijzen. De spagyriek essences en complexen zijn alleen op voorschrift van een voorschrijver verkrijgbaar en de uitlevering vindt plaats via een apotheek welke het rechtstreeks naar de cliënt verstuurd.

Bovendien kunnen de complexen en essences moeiteloos geïntegreerd worden in iedere reguliere of complementaire therapievorm. Zij zijn 100% natuurlijk, vrij van verontreinigingen en toxische bestanddelen en kennen geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen.

Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.