Maak een afspraak

JA, ik wil samen-werken met de kracht van de natuur

Wat fijn dat je wilt gaan samen-werken! Op dit moment geniet ik van een korte sabbatical. Vanaf januari 2020 sta ik weer helemaal voor jou klaar. Je kan 24/7 online een sessie boeken op een dag en tijdstip die voor jou handig is. Wil je liever persoonlijk contact? Dan ben ik op (06) 20191660 en Whats App bereikbaar voor meer informatie. Het kan zijn dat je mijn voicemail krijgt of dat ik niet direct reageer op jouw app. Ik probeer altijd binnen 2 werkdagen te reageren. Mij mailen kan natuurlijk ook, via info@purefran.nl.

Gratis doelgesprek

Hoe fijn zou het zijn als je beschikt over maximale levenskracht? Heb je vragen? Wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze? Dan is een gratis doelgesprek van 30 minuten een uitkomst. Een telefonische afspraak waarin ik een half uurtje voor jou uit trek. Na dit gesprek zit je nergens aan vast. Het is geheel vrijblijvend. Vraag het vandaag nog aan!

Call Now Button
Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.