Deelmassages

Luister naar de signalen van jouw lichaam.

deelmassage hoofd, nek & schouders

Last van vastzittende schouders, nek of hoofdpijn? Dan is deze massage iets voor jou. Door stress en teveel dezelfde houding kunnen jouw spieren gaan vastzitten en/of verkrampen. Deze verkorte massage kan hierbij helpen. De schouders en nek worden heerlijk losgemaakt en het hoofd wordt gemasseerd.

deelmassage schouder, arm en handmassage

Deze massage wordt door veel mensen als verrassend aangenaam ervaren, vooral door de afsluitende handmassage. Het is ook een weldadige behandeling voor bijvoorbeeld beeldschermwerkers of mensen die veel met hun handen werken.

deelmassage been- en voetmassage

Een aanrader voor als je veel staat en loopt. Ook heilzaam na een intensieve sportprestatie. De beenmassage kan preventief aangewend worden om blessures te voorkomen, maar ook om jouw belaste spieren na het sporten aan te zetten tot een sneller herstel. Na deze massage voelen jouw benen en voeten weer uitgerust aan.

deelmassage buik en hoofd

De buik is de plek waar voeding en emoties worden verwerkt. De mate van spanning van de buik heeft grote invloed op jouw hele gezondheid en welzijn. Spanning in de spijsverteringsorganen werkt direct door naar de daaromheen liggende spieren. Het doel van de buikmassage is ontspanning te brengen in de buik. Dit geeft een verdieping van jouw ademhaling en een verbetering van de werking van het spijsverteringssysteem en het ontspannen van omliggend spierweefsel. .

Heb je vragen? App ze gerust :)