Energetische massage

Laat jouw energie weer stromen

Energetische massage is afgeleid van de traditionele Oosterse geneeskunde waarin het begrip universele energie of levenskracht centraal staat. Deze energie circuleert in het lichaam via energiebanen. Tijdens de energetische massage wordt je onbewust gestimuleerd om de energiekanalen in je lichaam te openen en deze weer vrij te maken en de blokkerende energie af te voeren. Het is een massage met veel strijkingen en draaiende bewegingen met de handen, vingertoppen en duimen. Door middel van deze bewegingen breng ik energie over. Door zachte druk te geven op de huid wordt energie geleid naar een deel van het lichaam waar een tekort of teveel is. Mijn handen voelen in op jouw lichaam en brengen mij naar de plekken die extra nodig hebben.

Sensaties als warmte, kou, tintelingen, druk en stroomstootjes worden door klanten waargenomen. Gedurende een energetische massage kunnen emoties, gedachten en herinneringen naar boven komen. Dit kan weer zorgen voor het op gang brengen van een bewustwordingsproces. Een energetische massage is vooral geschikt als je last hebt van klachten als moeheid, spanningen, stress, rugpijn en hoofdpijn. Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en als je niet tot rust kunt komen. 

45 min. | € 40,00 / 60 min. | € 50,00

 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Heb je vragen? App ze gerust :)