Healing

Healing of heling staat voor ‘heel worden’: het opnieuw een totaal mens worden, in evenwicht met jezelf.  Bij healing wordt het welzijn van jou als cliënt bevorderd via de bewerking van het energieveld dat ieder mens om zich heen heeft. Healing is een algemeen begrip. In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende vormen van energetisch werken, zoals magnetiseren (handoplegging), Reiki en Quantum Touch. Het is een vorm van complementaire zorg, een aanvulling op de reguliere geneeskunde. Daarnaast kan healing ondersteunen bij bewustwordingsprocessen en persoonlijke ontwikkeling.

Tijdens een sessie geef ik een behandeling waarbij jij op een behandeltafel ligt. Met jouw toestemming leg ik mijn handen op het lichaam om zo beter contact te kunnen maken met jouw energie. Met mijn handen ‘voel ik in' en 'verzamel ik informatie’ op en om het lijf om de te achterhalen waar de onbalans in het lichaam zit. Mensen ervaren dit over het algemeen als een aangename warmte. Indien nodig haal ik pijn weg (dit kan fysieke of mentale pijn zijn).  Na de behandeling op de tafel volgt altijd nog een afrondend gesprek.

Voor wie?

Healing is geschikt voor iedereen - van kind tot hoogbejaard - en kan zowel preventief (als je gezond wilt blijven) als curatief (als je gezond wilt worden) worden ingezet. 

Duur sessie

Een healing sessie duurt doorgaans 45 minuten, kosten € 40,00. Een eerste consult vaak wat langer ca. 1 uur, kosten € 50.00. De hoeveelheid benodigde sessies is afhankelijk van de klacht en het doel van de sessie. Bij een specifieke klacht kunnen enkele sessies voldoende zijn, terwijl bij preventief toepassen het een voortdurend proces kan zijn. Ik volg jou tijdens het proces en neem de tijd voor mijn cliënten.

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Call Now Button
Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.