Holistische aanpak

Een klacht, aandoening of probleem word vanuit een holistisch perspectief door mij bekeken: een holistische visie op de mens. Dit betekent dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en elkaar ook beïnvloeden. Oftewel, er wordt gekeken naar de lichaam, geest en de ziel die jij bent. Ik werk met het menselijk lichaam, doe een beroep op de geest en geven de ziel wat deze nodig heeft. Door deze benadering kan je ook beter gaan begrijpen waarom zich iets voordoet in jouw leven op het gebied van gezondheid en ziekte.  

yyyyyyyyyyyyyy

yyyyyyyyyyyyyyyyyy

Energetische geneeskunde dient om de de totale mens (holistische visie) weer in balans te brengen. Mijn behandelingen zijn aanvullend op de reguliere geneeskunde en ik stel zelf nooit een medische diagnose. Dit is voorbehouden aan een arts. Ik verwijs bij (het vermoeden van) ernstige ziekte of aandoening altijd door naar een arts. 

Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.