PureFran/Hooikoorts (c)
Laatste nieuws

Hooikoorts?

15678213_mHeb jij hooikoorts? Of heeft één van jouw kinderen hooikoorts? Heb jij een loopneus, jeuk, gezwollen ogen, uitslag of benauwdheid?

Een complex op maat

Het unieke van spagyriek is dat er persoonlijke samenstellingen kunnen worden gemaakt, zodat het middel volledig kan worden afgestemd op de individuele cliënt. Op basis van een consult waar jouw klacht en karakter besproken wordt kies ik het juiste complex voor jou uit. Ditzelfde doe ik bij kinderen.

Wat kan spagyriek voor jou of jouw kind met hooikoorts doen?

Een spagyrisch complex bestaat uit diverse geneeskrachtige planten die tezamen ervoor zorgen dat het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt ondersteund en geactiveerd. Wat maakt dat de hooikoortsklachten zullen afnemen en ook terugkeer van de klacht kan worden voorkomen. Bovendien kan spagyriek moeiteloos geïntegreerd worden in iedere reguliere of complementaire therapievorm. Spagyriek is vrij van verontreinigingen en toxische bestanddelen en kent geen wisselwerkingen met andere geneesmiddelen. Spagyriek kan dan ook veilig gebruikt worden door volwassenen en kinderen.

Ondersteuning van het zelf genezend vermogen van het lichaam

Ons lichaam bezit allerlei interne systemen die erop gericht zijn om het lichaam zo gezond mogelijk te houden, het vermogen om verstoringen zelf te bestrijden en te herstellen. Dit wordt ook wel het zelf genezend vermogen genoemd. Een zelf genezend vermogen hebben alle mensen in zich en gebruiken het ook iedere dag. Bijvoorbeeld in je slaap en bij het herstellen van wonden en breuken.
Al eeuwenlang worden planten en kruiden vanwege hun heilzame effecten in allerlei culturen gebruikt. En was ooit de basis voor onze huidige farmaceutische industrie. In de spagyriek wordt deze kennis toegepast in essences en complexen die de kwaliteiten van homeopathie, fytotherapie, aromatherapie en mineralentherapie in zich verenigen.

Meer informatie of afspraak voor consult?

Heb je vragen over deze natuurlijke therapievorm of wil je persoonlijk een afspraak maken? Neem dan contact met mij op. Je kan ook online een eerste consult boeken:

3

 

Comments

comments

Heb je vragen? App ze gerust :)