Hot stone massage

Stap even uit de hectiek van alledag en ontspan

Hot stone massages is pure verwenning en de nummer 1 onder de wellness massages. Laat de warme vulkanische stenen jouw spieren verwarmen en comfortabele druk geven. Het eeuwenoude ritueel verzacht jouw spieren en ontspant lichaam en geest.

Tijdens deze hot stone massage gebruik ik de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische oliën. Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in jouw lijf is het ontspannen resultaat.

45 min. | € 40,00  / 60 min. | € 50,00

Bij hoge buitentemperaturen wordt de hot stone massage omgezet in een ontspanningsmassage. Indien je zwanger bent kan je deze behandeling helaas niet ondergaan. 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.