Hot stone massage

Stap even uit de hectiek van alledag en ontspan

Hotstone massages is pure verwenning en de nummer 1 onder de wellness massages. Laat de warme vulkanische stenen jouw spieren verwarmen en comfortabele druk geven. Het eeuwenoude ritueel verzacht jouw spieren en ontspant lichaam en geest.

Therapeutische werking

Tijdens deze hotstone massage gebruik ik de therapeutische warmte van basaltstenen in combinatie met heerlijke aromatische oliën. Een zeer zachte huid, soepele spieren en een gezonde doorbloeding in jouw lijf is het ontspannen resultaat. Bij een behandeling van 45 minuten, wordt de achterkant van het lichaam gemasseerd. Bij een behandeling van 60 minuten wordt het hele lichaam gemasseerd. 

 

Bij hoge buitentemperaturen wordt de hot stone massage omgezet in een ontspanningsmassage. Indien je zwanger bent kan je deze behandeling helaas niet ondergaan. 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Ik wil graag meer informatie