Indiase hoofdmassage

 

Breng je hoofd tot rust en laat de spieren in jouw lijf ontspannen
 
Geef je over aan een heerlijke massage zoals deze in India gegeven wordt om hoofd, nek en schouders te ontspannen. Deze bijzondere massage bevordert jouw nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Precies waar jij aan toe bent! 
 
Met heerlijke warme Ayurvedische oliën en kundige handen die de massagetechnieken uitvoeren is het niet moeilijk om je volledig over te geven aan deze massage. De massagebewegingen zijn afwisselend stevig en zacht. Ze zijn erop gericht om (spier)blokkades te verlichten in de nek, schouders en hoofd. Deze behandeling is uitstekend te combineren met iedere andere massagevorm. 
 
30 min. | € 30,00

 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.