Klassieke ontspanningsmassage

Toe aan intense ontspanning?

Met deze klassieke ontspanningsmassage ondervinden lijf en geest wellness zoals deze luxe bedoeld is: volledig ontspannen en opladen. De tijd staat even stil. Deze ontspanningsmassage is bedoeld om stress, vermoeidheid en pijn in de spieren weg te nemen. Wanneer het lichaam volledig ontspannen is, herstelt het sneller van eventuele overbelasting.  Geniet van de kundige handen die jouw lichaam goed onder handen nemen met maar één doel: totale ontspanning. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van heerlijk geurende warme massage olie. Na afloop voel jij je, letterlijk en figuurlijk, beter in je vel zitten.

Deze massage spreekt diverse spiergroepen in het gehele lichaam aan. Het effect is vaak snel te voelen. Huid en spieren voelen ontspannen en dit geeft direct al verlichting. De doorbloeding van het weefsel wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Het werkt positief op de kapsels, de banden en de bloedvaten. Het tempo en de kracht waarmee ik masseer pas ik altijd aan de cliënt aan. 

klassieke ontspanningsmassage van 45 minuten

Een verkeerde houding of stress slaat al snel op je rug. Tijdens de ontspanningsmassage van 45 minuten wordt de achterkant van jouw lichaam gemasseerd. Wil je alleen deze spieren helpen ontspannen? Dan is de ontspanningsmassage van 45 minuten alles wat jij nodig hebt! € 40,00

klassieke ontspanningsmassage van 60 minuten

Wilt je écht lekker wegdromen in de oase van rust? Boek dan de ontspanningsmassage van 60 minuten. Tijdens deze 60 minuten wordt het gehele lichaam gemasseerd. Na afloop voel jij je als als herboren! € 50,00

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Heb je vragen? App ze gerust :)