Lichaamsgerichte energetische therapie

Malvatherapie is een lichaamsgerichte energetische therapie waarbij het zelfgenezend vermogen van jou als mens wordt aangesproken. Het omvat een veelheid aan unieke behandelmethoden, waardoor een klacht op meerdere niveaus behandeld kan worden. De behandeling is gericht op het ondersteunen van het zelfgenezend vermogen en op het verminderen van de klacht of symptoom. Kiezen voor Malvatherapie is dan ook een bewuste keuze om zelf mee te willen werken aan jouw gezondheid.

Direct werkzaam

Malvatherapie is voelbaar anders. Je merkt direct dat een behandeling werkzaam is doordat je de energie in jouw lichaam voelt gaan stromen, doordat je veel meer rust ervaart en je beter in balans voelt.

Malvatherapie biedt unieke behandelingen voor somatische, psychosomatische en psychische aandoeningen. Er wordt gewerkt op het energetische systeem wat bestaat uit chakra's, aura en meridianen. Een lichamelijk contact daarbij zorgt voor een diepere gevoelsbeleving en alles waarnaar het verwijst. De volgende behandelingen maken deel uit van Malvatherapie:

 • Aurahealing
 • Chakrahealing
 • Meridiaanbehandelingen
 • Energetische massages
 • Magnetiserende behandelingen
 • Haptonomische behandelingen
 • Licht- en kleurentherapie
 • Edelsteen- en kruidentherapie
 • Regressietherapie
 • Reiniging van lichaam en geest
 • Zielkundige behandelingen

Voor wie?

Malvatherapie is geschikt voor jong en oud. Omdat de behandelingen zowel genezend (curatief) als pijnstillend/verzachtend (palliatief) werkzaam zijn, maar ook een preventief effect hebben, wordt de doelgroep niet beperkt tot de mens met een ziekte of klacht. Ook voor begeleiding van ontwikkelingsprocessen (mentaal, spiritueel, lichamelijk) kan je een beroep doen op mij als therapeut.

Resultaat

Malvatherapie is meer dan het behandelen van een enkelvoudige klacht. Het omvat het in balans brengen van het lichaam met de geest en de ziel en zal daarmee direct werken op jouw bewustzijn  en bewustwording. Daardoor geeft Malvatherapie een duurzaam resultaat.

Duur sessie 

Een sessie duurt doorgaans 1 uur. Kosten € 50,00. De hoeveelheid benodigde sessies is afhankelijk van de klacht/het doel van de sessie. Bij een specifieke klacht/doel kunnen enkele sessies voldoende zijn, terwijl bij preventief toepassen het een voortdurend proces kan zijn. Ik volg jou tijdens het proces en neem de tijd voor mijn cliënten.

 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Heb je vragen? App ze gerust :)