metamorfose massage

“Het leven zelf is de genezer!” is de grondgedachte van de metamorfosemassage. Een eikel groeit uit tot een boom. Een rups veranderd in een vlinder. Ook wij zijn in staat om onszelf te ontpoppen of tot bloei te laten komen. Als de groei en veranderingen die daar bij horen plaatsvinden op een dieper niveau dan vindt er transformatie plaats, een blijvende verandering. Dan hoeft bijvoorbeeld de hoofdpijn niet meer terug te komen zoals vaak na een paracetamolletje. 

In ons lichaam is de herinnering aanwezig aan alles wat we voor onze geboorte hebben meegemaakt. Gebeurtenissen van nu, kunnen daar aan raken en ons zo blokkeren. Deze oude energiepatronen kunnen oorzaak zijn van allerlei klachten en ziekten. 

Op de voeten, handen en het hoofd ligt de zogenoemde prenatale lijn. Hier liggen de eerste ervaringen, die spanningen brengen in de wervelkolom en daarmee in de rest van ons lichaam. Patronen die in de prenatale fase zijn ontstaan blijven merkbaar in de rest van je leven. Als je die patronen vrijmaakt, is er ruimte voor verandering. De metamorfosemassage richt zich op de mens als geheel en geeft ruimte aan de levenskracht. 

De massage bestaat uit lichte technieken op de voeten, handen en het hoofd. De behandeling helpt ons  te worden zoals we in wezen zijn. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten, maar soms kunnen we er niet goed bij en weten we misschien niet eens dat we bepaalde talenten hebben. De metamorfose massage helpt je bij het maken van de juiste keuze.

WIJZE VAN MASSAGE

De massage bestaat uit lichte technieken op de voeten, handen en het hoofd. De behandeling helpt ons  te worden zoals we in wezen zijn. Iedereen heeft talenten en kwaliteiten, maar soms kunnen we er niet goed bij en weten we misschien niet eens dat we bepaalde talenten hebben. De metamorfose massage helpt je bij het maken van de juiste keuze. Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren.

DUUR EN KOSTEN MASSAGE

De massage incl. intake duurt 60 minuten. Kosten voor deze massage zijn € 50,00 incl.BTW. Deze kosten kunnen niet verhaald worden bij de Zorgverzekeraar.

DE TOOLS

Door een breed scala aan behandelmethoden in mijn rugzak, kan ik jou in een consult datgene aanreiken wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft. Omdat ieder mens een andere ingang heeft om tot gezondheid te komen. Wil je samen met mij kijken wat op dit moment het beste bij jou past?

MASSAGE

test

KINESIOLOGIE

KINESIOLOGIE

HEALING

HEALING

PLANTREMEDIES

PLANTREMEDIES
Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.