Is het jou wel eens opgevallen dat je pas luistert naar de signalen van jouw lichaam wanneer het echt niet anders meer kan? En het oorverdovend schreeuwt?

Verstoring in onze balans

Klachten of ongemakken kunnen worden beschouwd als een verstoring in onze balans, die ons er toe aanzet om een nieuw evenwicht te vinden. Deze sporen ons aan om te veranderen, het is een soort van alarmbel. Klachten kunnen voortkomen uit stress, ongezonde voeding, een leefwijze dat niet bij jou past, erfelijkheid, enzovoorts. Onopgeloste emoties kunnen blokkades worden die vervolgens het immuunsysteem verzwakken. En de kans op ziekte is groter als jouw zelf helend vermogen ontoereikend is.
 

Ik help jou te luisteren naar jouw lichaam

Ik help jou  te luisteren naar jouw lichaam. Samen met jou onderzoek ik  wat jouw lichaam en geest op dit moment nodig hebben om het eigen zelf helend vermogen te ondersteunen. Dit gebeurt op een wijze die bij jou past. Waarbij de hulpvraag of wens leidend is. Ik begeleid jou met kennis, een open blik, afstemming en een luisterend oor. Respect en hart voor jou als mens staat hierbij centraal. Mijn massages en consulten zijn maatwerk. Want ieder mens is uniek met zijn eigen karakter, levenservaringen en DNA. En zijn of haar eigen wijze om weer in balans te komen.  Ervaar jij geen klachten of ongemakken? Dan is luisteren en voeling houden met jouw lijf essentieel om in balans te blijven, zodat je lekker in je vel blijft voelen.

Zelf helend vermogen

Ons lichaam bezit allerlei interne systemen die erop gericht zijn om het lichaam zo gezond mogelijk te houden, het vermogen om verstoringen zelf te bestrijden en te herstellen. Dit wordt ook wel het zelf helend vermogen genoemd. Het zelf helend vermogen van jouw lichaam is sterk afhankelijk van beweging, voeding en mentale gesteldheid. Een zelf helend vermogen hebben alle mensen in zich en jij gebruikt het ook zelf iedere dag. Bijvoorbeeld tijdens de slaap en bij het herstellen van wonden en breuken.
 
 

Luister jij naar de signalen van jouw lichaam?

Ben jij er klaar voor jouw lichaam en geest de aandacht te geven die het nodig heeft? Om gezond en vitaal te blijven, zodat jij iedere dag het beste uit jezelf naar boven kan halen? Laat het zelf genezend vermogen van jouw lichaam ondersteunen. Voel je weer goed!

Ik wil graag meer informatie