Praktijk informatie

Massagepraktijk in Nijmegen

PureFran is een massagepraktijk voor volwassenen en kinderen in Nijmegen-Noord (Oosterhout/Lent). Mijn praktijk is een plek om een moment voor jezelf te nemen. Om te ontspannen en tot jezelf te komen. Het kan ook een moment zijn om bewust te worden en persoonlijk te groeien. Dat allemaal op het moment dat jij dat nodig hebt. 

De praktijk is gevestigd aan huis met in de dichte nabijheid van de praktijk voldoende parkeerruimte. Ook per openbaar vervoer is het  gemakkelijk te bereiken. 

Behandeling

Ben je een nieuwe cliënt, dan start ik iedere behandeling met kort voorgesprek van ca. 10 minuten. Dit om te vernemen wat jouw wens of vraagstelling is. Deze bespreek ik met jou om zo duidelijk te krijgen wat daarin meespeelt en wat belangrijk kan zijn voor de behandeling. Ook wordt er gekeken of er contra-indicaties zijn waardoor er geen behandeling gegeven kan worden. We vullen samen een intakeformulier in, waarop ik o.a. jouw NAW-gegevens noteer en een korte samenvatting van de intake en behandelplan. Daarna volgt de behandeling en er wordt afgesloten met een korte evaluatie.

Kinderen, ouderen of mensen die door ziekte of klachten huis gebonden zijn

Kinderen, ouderen of volwassenen die door ziekte aan huis gebonden zijn, bied ik de mogelijkheid om aan huis/zorginstelling te komen voor massage of energetische behandeling. 

Heb je een vraag? Start een gesprek.