Spagyriek plantgeneeskunde

In mijn praktijk  werk ik met Spagyriek  essences en complexen. Spagyrische middelen zijn toe te passen bij acute en chronische klachten. Daarnaast zijn zij  zeer behulpzaam bij bewustwordings- en persoonlijke ontwikkelingsprocessen.  Dit maakt de middelen dan ook bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Door het gebruik van Spagyriek zullen klachten afnemen en ook terugkeer van de klacht kan worden voorkomen door natuurlijke ondersteuning te geven.  Op basis van ons gesprek stel ik een complex op maat samen. Gebaseerd op jou als persoon, jouw situatie en hulpvraag.  Spagyrische middelen hebben een transformerende en helende werking op lichamelijk, energetisch en spiritueel niveau. 

Het is een 100% natuurlijk product en Spagyriek vormt een brug tussen klassieke homeopathie en moderne plantgeneeskunde en onderscheidt zich door bijzondere kenmerken.  De huidige officiële productiemethode is aangepast aan de laatste stand van de wetenschap, waardoor de Spagyriek haar waardige plaats tussen de natuurgeneeswijzen heeft ingenomen. Spagyrische middelen zijn dan ook niet  vrij verkrijgbaar en  alleen op voorschrift  verkrijgbaar via een HBO opgeleide Spagyriek therapeut. De uitlevering van de complexen vindt plaats via een apotheek die de het middel rechtstreeks naar mijn cliënt verstuurd. 

Voor wie

Spagyriek is geschikt voor iedereen - van kind tot hoogbejaard - en kan zowel preventief (als je gezond wilt blijven) als curatief (als je gezond wilt worden) worden ingezet. Spagyrische plantextracten worden geproduceerd volgens de methode van dr. Zimpel. Een alchemistische methode waarbij uit de volledige plant alle werkzame stoffen uit de plant wordt gewonnen. Door deze methode zijn de plantextracten niet giftig, niet schadelijk en zonder bijwerkingen. En kunnen zij zonder problemen worden gebruikt naast reguliere medicatie.   

Duur sessie

Een Spagyriek sessie duurt ca. 1,5 uur. Kosten € 60,00 excl. middelen. De hoeveelheid benodigde sessies is afhankelijk van de hulpvraag en het doel van de sessie. Bij een specifieke klacht kunnen enkele sessies voldoende zijn, terwijl bij preventief toepassen het een voortdurend proces kan zijn. Ik volg jou tijdens het proces en pas zo nodig het complex en/of de dosering van het complex aan.  De consult kosten zijn exclusief de kosten van Spagyriek complexen en eventueel benodigde Bach bloesemremedies.

 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.