Touch for health

Blokkades opheffen met Touch for Health

Touch for Health is een methode die spier- en energieversterkend werkt. Het doel van Touch for Health is het lichaam in een optimale conditie te brengen, te houden en het zelf helend vermogen van het lichaam te activeren. Wanneer jij vermoeidheid of stress ervaart, geen of onvoldoende energie hebt,  kleine ongemakken telkens terugkeren, je (hoofd)pijn en/of voedingsproblemen hebt dan bied Touch for Health de ondersteuning voor jouw lichaam.

Met behulp van spiertesten wordt de onbalans in het lichaam opgespoord en met behulp van eenvoudige technieken wordt dit gecorrigeerd en het evenwicht hersteld. Er wordt zo een optimale basis gelegd, zodat het zelfhelend vermogen van het lichaam optimaal benut kan worden voor een goede gezondheid en algeheel welzijn. Je staat weer steviger in het leven en wordt het weer gemakkelijker om te gaan met de prikkels en omstandigheden van alledag.  

Touch for Health is een methode uit de toegepaste kinesiologie (leer der beweging). Dit systeem is eind jaren zestig door de Californische chiropractor, dr. John F. Thie, ontwikkeld. Tijdens een Touch for Health balans worden spieren getest, blokkades in energiebanen opgeheven en door middel van eenvoudige technieken gecorrigeerd. Elke spier is verbonden met een meridiaan (energiebaan) en elke meridiaan is weer verbonden met een orgaan of klier. Het in balans brengen van spieren zorgt voor stimulatie van drie belangrijke in het lijf aanwezige circulatiesystemen. Het lymfesysteem, de bloedcirculatie en het meridiaan stelsel.  Door middel van deze spiertesten worden de achtergronden van een verstoring/blokkade in beeld gebracht

Voor wie?

Touch for Health is geschikt voor iedereen - van kind tot hoogbejaard - en kan zowel preventief (als je gezond wilt blijven) als curatief (als je gezond wilt worden) worden ingezet. 

Duur sessie

Een Touch for Health sessie duurt doorgaans 1 uur.   

Ik wil graag meer informatie

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.