Vermoeidheidsklachten

PureFran/klachten/vermoeidheidsklachten (c)

Je sleept jezelf door de dag heen. Je kunt je moeilijk concentreren en zelfs de kleinste klus is een enorme opgave. Vermoeidheid, iedereen heeft er weleens mee te maken. Maar er zijn ook mensen die voortdurend vermoeid zijn en nergens meer energie van lijken te krijgen. Hoe kun je dan jezelf weer opladen? Massage kan de oplossing zijn. Massage kan op verschillende manieren vermoeidheid tegengaan.

Massage helpt je om je rust te nemen. Wanneer je voortdurend vermoeid bent, voel je je mogelijk schuldig omdat je niet alles wat je zou moeten doen gedaan krijgt. Je hebt voortdurend het gevoel dat je achter de feiten aanrent en daardoor word je steeds gespannener. Sta jezelf dan eens toe om stil te staan en je rust te nemen. Soms moet je even een stapje terug doen om weer met volle vaart vooruit te kunnen. Diepe ontspannende massages kunnen je helpen om te ervaren wat het is om eens echt je rust te nemen. Vermoeidheid kan ook ontstaan door te veel piekeren en het opkroppen van emoties. Hierdoor stagneert de positieve en gezonde levensenergie die door je lichaam stroomt.

Behandelingen die kunnen worden ingezet bij stress zijn:

ontspanningsmassage

 

aromatherapie massage

 

warm waterkussen massage

warme schelpen massage

energetische massage

Het is altijd van belang dat je bij (aanhoudende) klachten eerst een arts raadpleegt. Massages zijn bedoeld om jouw eigen herstellend vermogen te ondersteunen.

Heb je een vraag? Start een gesprek.