Wat doe ik

Beter voelen, beter functioneren en gezonder zijn, daar richt ik mij op binnen mijn praktijk. Waarbij ik kijk en luister met een holistische blik. Dit doe ik door als het ware in gesprek te gaan met jouw lichaam. De behandelingen in mijn praktijk richten zich op het 100% natuurlijk ondersteunen van het zelf helend vermogen van het lichaam.

We brengen samen jouw lichaam terug zoals het bedoeld was: vrij van stress en vrij om te stromen en te genieten. Of het nu gaat om allergieën, leerproblemen, rugklachten, burn-out of emotioneel gerelateerde klachten.

De ondersteunende behandelingen die ik aanbied zijn:

  • massage
  • kinesiologie
  • spagyriek plantremedies
  • energetische therapie

Waarom zo divers? Omdat ieder mens uniek is en een andere ingang heeft om tot gezondheid te komen. Mijn behandelingen hebben geen medisch karakter en komen dan ook niet in de plaats van de reguliere gezondheidszorg. Raadpleeg in voorkomende gevallen dan ook altijd een arts.