100% pure en natuurlijke ondersteuning

Beter voelen, beter functioneren en gezonder zijn, daar richt ik mij op binnen mijn praktijk. Waarbij ik kijk en luister met een holistische blik. Dit doe ik door als het ware in gesprek te gaan met jouw lichaam. Deze weet precies waar de balans is doorgeslagen en wat er nodig is om weer in evenwicht te komen,. De behandelingen in mijn praktijk richten zich op het 100% natuurlijk ondersteunen van de levenskracht, het zelf genezend vermogen, van lichaam en geest. In mijn sessies nodig ik jou uit om bij jezelf na te gaan of je leven wel in evenwicht is. Natuurlijk: bij ieder mens, ook bij jou, zijn er elementen dominant en zijn de andere elementen  minder prominent aanwezig. Maar wanneer de balans teveel doorslaat naar één element, ben je uit evenwicht. Je kunt de balans herstellen door bij jezelf na te gaan waar je de afgelopen tijd de nadruk op gelegd hebt, en waar je juist minder aandacht aan besteed hebt. Als je dat weet, is het duidelijk waar je de komende tijd de focus op kunt leggen. Samen brengen wij jouw lichaam terug zoals het bedoeld is: vrij van stress en vrij om te stromen en te genieten. Of het nu gaat om allergieën, voedingsproblematiek, leerproblemen, rugklachten, burn-out, stress- of emotioneel gerelateerde klachten. De ondersteunende behandelingen die ik aanbied zijn: Waarom zo'n breed scala aan behandelingen? Omdat ieder mens uniek is en een andere ingang heeft om tot gezondheid te komen.  Mijn behandelingen hebben geen medisch karakter en ik stel dan ook geen diagnoses, zij zijn alleen ter ondersteuning en bewustwording, en komen dan ook niet in de plaats van de reguliere gezondheidszorg. Wel kunnen deze behandelingen goed samen gaan met reguliere gezondheidszorg en andere vormen van alternatieve gezondheidszorg. Raadpleeg in alle voorkomende gevallen dan ook altijd eerst een arts.
Heb je vragen? App ze gerust :)