Wat zeggen mijn cliënten?

Heerlijke massage! Kundig en liefdevol!
Hila | Nijmegenontspanningsmassage
Was mijn eerste massage en vond het heerlijk!
Elise | Herveldontspanningsmassage
Vanavond een Heerlijke massage gehad. Totaal ontspannen naar huis gegaan. Dank Francis voor deze fijne ervaring!
Dolinda | Huissenenergetische massage
Net een heerlijke hot stone massage gehad bij PureFran. Helemaal ontspannen!
Petra | Herveldhot stone massage
Onlangs heb ik een buikmassage gehad o.a. om mijn buik zachter te laten voelen en mijn darmen aan het werk te zetten. Ik kan niet heel lang op mijn rug liggen en ik kreeg van Francis een heerlijk warm waterkussen zodat ik lekker lag en helemaal warm en rozig werd. Het was een zalige massage!
Sybille | Maldenbuikmassage
Ik vond het geweldig. Helemaal ontspannen en pijnvrij naar huis. Tot volgende maand!
Petra | Herveldontspanningsmassage
Ik vond het erg prettig! Vooral omdat je voor alles je tijd neemt! En voel me erg ontspannen! Hartstikke bedankt! Erg tevreden en ontspannen de deur uit gegaan! Mij zie je zeker vaker terug 🙂
Marjolein | Pannerdenontspanningsmassage
Op 24 november heb ik een stoelmassage van Francis mogen ontvangen en deze heb ik als zeer prettig ervaren. Een warm ontvangst waardoor je je direct op je gemak voelt en warme handen waardoor je direct ontspannen bent! 🙂 Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Ik heb daarom direct een vervolgbehandeling ingepland!
Dolinda | VGZstoelmassage
De stoelmassage van Francis is een absolute aanrader. Het zorgt ervoor dat je zowel fysiek als mentaal tot rust komt. Heerlijk om in alle drukte even een pas op de plaats te doen. Met aandacht voor jou en jouw eventuele klachten zorgt Francis door deze massage dat je ontspant. De massage muziek maakt de beleving helemaal af. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Ellen | VGZ stoelmassage
Hi Francis, Ik heb jouw stoelmassage als zeer positief ervaren! Ik vond de rustgevende muziek op de achtergrond ook heel erg fijn. Dat zorgde voor een extra relaxte sfeer. De stoelmassage was zeker voor herhalen vatbaar! 🙂
Chaharazad | VGZstoelmassage
Iemand anders die naar mijn lichaam luisterde! Ik ben zeer ontspannen en even pijn vrij naar huis gegaan. Een aanrader voor iedereen. Je kunt de massage kiezen die bij je past! 🙂
Jilldis | Nijmegenenergetische massage
Hoi Francis, Ik heb even niets van mij laten horen, omdat ik niet zo fijn in mijn vel zat. Na de laatste behandeling. Dank je wel, er is weer wat opgeruimd. Ik vind je behandeling nog steeds erg fijn. En het is fijn dat er weer lucht ergens komt. Dank voor het losmaken van een oud verhaal. Je ziet me over 2 weken weer.
Ellen | Nijmegenenergetische massage
Prettig, fijn, heb goed kunnen ontspannen.
Marcia | Appelternzwangerschapsmassage
Heel fijn, prettig en ontspannen. Fijne sfeer en goede massage. Tot de volgende keer!
Maartje | NijmegenIndiase hoofdmassage
😀 goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar
Thijs | Arnhemdeelmassage
Beste Francis, Ondanks dat ik een beetje huiverig was, vanwege mijn nek en schouderklachten, heb ik er echt van genoten. Je luistert naar de persoon en hebt aandacht voor de persoonlijke omstandigheden. Tevens vind ik je een super leuk mens, je zorgt er voor dat iemand zich op haar gemak voelt. Dus ik ben super tevreden. Top!! Groetjes Caroline
Caroline | VGZstoelmassage
Hallo Francis, De stoelmassage was erg prettig. Het werkt ontspannend, ik zat toe best in een gespannen tijd. Je gaf aan dat mijn nek erg vast zat en ook een ‘knoop’ in mijn rug had. Mijn nek werk ik nu dagelijks los door yoga-oefeningen.
Anieta | VGZ stoelmassage
Hallo Francis, De stoelmassage was erg fijn, is zeker de moeite waard omdat eens in de paar maanden zo’n massage te ontvangen. Vooral omdat je toch veel in dezelfde werkhouding zit.
Beppie | VGZ stoelmassage
Hoi Francis . Ik heb genoten. De massage was heerlijk ontspannen en er gebeurde van alles. Op een heel liefdevolle manier. Ik voel me ontspannen. Zowel van lichaam als van geest. Net spontaan een uur of 2 in slaap gevallen. Voel dat mijn lichaam aan het resetten is. Heel zachtjes heel geleidelijk. Precies goed. Het voelt super goed. Dank je wel
Ellen | Nijmegenenergetische massage
De zwangerschapsmassage was top! Ik kwam heerlijk ontspannen thuis. Vooral dat je rug fijn wordt gemasseerd is erg fijn. Francis weet een prettige sfeer neer te zetten. Een aanrader bij de laatste loodjes in je zwangerschap!
Ilse | Elstzwangerschapsmassage
😀 goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar
Amra | Kleveontspanningsmassage
Ik vond het helemaal goed. Je ziet me zeker nog een keer terug!
Renate | Nijmegenontspanningsmassage
Het ontvangst was zeer prettig. Ik werd meteen op mijn gemak gesteld. Francis voelde ook goed aan wat ik nodig had om te ontspannen. Ze is sociaal, voelt de cliënt goed aan en zorgt dat je comfortabel ligt als zwangere vrouw. Het was heerlijk. Ik voel mij heerlijk ontspannen. Vooral heerlijk als je hoogzwanger bent dat je rug even goed gemasseerd kan worden en dat dit ook comfortabel liggend kan.
Myrna | Huissenzwangerschapsmassage
Je hebt kennis en dat is super fijn. De aandachtsplekken die ontsnapte niet aan jouw aandacht. Heerlijk ook vond ik de warmte van de stenen door mijn lichaam. Helemaal ontspannen voel ik me. Hartstikke bedankt.
Priscilla | Westervoorthot stone massage
😀 goed bevallen, zeker voor herhaling vatbaar
Erwina | Edezwangerschapsmassage
Erg fijne ervaring en een super masseuse! Ze neemt de tijd en is erg kundig in wat ze doet. Zeker voor herhaling vatbaar.
Susant | Duivenontspanningsmassage
Beste Francis, een geweldige massage was het, je weet wat je doet en welke technieken je toe moet passen, ik kom zeker vaker bij je langs. Ik ben zeer geholpen met je massage. Je ontvangst is gastvrij, ontspannen en goed. Zonnige groetjes tot snel!
Kim | Nijmegenontspanningsmassage
Ik vond het erg prettig en stel het op prijs dat je ruim de tijd voor een behandeling neemt. Ik kom zeker terug voor dat wellnes gevoel die jouw behandeling geeft.
Berta | Nijmegenenergetische massage
Fijne ontspannende rug/nek en schoudermassage gehad. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Susanne | Elstdeelmasage
Hotstone was voor mij onbekend en het is enorm bevallen. Goede masseuse ze neemt de tijd voor jou en de behandeling.
Priscilla | Westervoorthot stone massage
Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.