Workshops en lezingen

edelsteenlegging

Op deze dag wil ik jou de kracht van edelsteentherapie laten ervaren. Edelstenen zijn de ruggensteuntjes van moeder natuur. In een speciale kennismakingssessie van 45 minuten ontvang je de edelsteenlegging die op dat moment het beste bij jou past met uitleg en betekenis van de gebruikte mineralen. En aan het eind mag je zelf een edelsteen kiezen en mee naar huis nemen. 

 
Data en locatie
28 juni 2019 | Centrum Complementaire Gezondheidszorg De Liemers in Westervoort
05 juli  2019 | PureFran, Ligulastraat 41 in Nijmegen-Noord 
 
Kosten voor deze speciale introductie in edelsteentherapie legging zijn € 20,00 per sessie inclusief een mooi mineraal met beschrijving om mee naar huis te nemen.

Gratis workshop kennismaking Kinesiologie

Op dinsdagavond 9 juli geef ik een gratis workshop Kennismaken met Kinesiologie. Een methode waarbij jouw lichaam het verhaal vertelt achter een klacht of ongemak. Ben je nieuwsgierig naar Kinesiologie en zou je meer willen weten?  Meldt je dan aan voor deze gratis workshop. Je leert een aantal technieken om elke dag fit te beginnen en te eindigen en om stress te verminderen. Je krijgt informatie wat Kinesiologie als behandelvorm kan betekenen voor je. En we testen uit welke bloesemremedie op dit moment bij jou past. Deze krijg je met beschrijving mee naar huis. 
 
Data en locatie
09 juli 2019 | Centrum Complementaire Gezondheidszorg De Liemers in Westervoort
 
Deze workshop is gratis. Ben je benieuwd en lijkt het je leuk? Meldt je dan aan.
Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.