Zicht op leefblind

Loop je in jouw leven telkens tegen dezelfde klacht aan en kom je maar niet verder? Is het lastig voor jou om je doelen te bereiken? Wil je zicht krijgen op je blinde vlek?

 

In een Zicht op leefblind sessie laten wij jouw lichaam het verhaal vertellen wat jou tegenhoud om je doel  te kunnen bereiken of waarom een klacht telkens terugkeert. Dit doen wij door stress-gerelateerde blokkades op te sporen. Het opsporen van deze blokkades gebeurt met spiertesten. Die kun je zien als een soort feedbackmechanisme van je lichaam. Tijdens een zicht op leefblind sessie maakt het lichaam zelf jou bewust  van de blokkades, innerlijke overtuigingen of valkuilen waar je in stapt. Informatie die tijdens een sessie naar boven komt kan je dan weer integreren in jouw dagelijks leven. 

 

De blokkades worden opgelost door het in balans brengen van jouw lichaam. Daardoor zit je beter in je vel en heb je weer genoeg beschikbare energie om je doel te kunnen bereiken. Stapsgewijs bereik je zo jouw doel, door hindernissen ontspannen en met plezier te nemen.

 

Voor wie?

  • mensen die vooruit willen in hun leven en hun interne saboteur te lijf willen
  • wanneer je zicht wilt krijgen op jouw interne blokkades en deze op wilt lossen

Resultaat

Stress-gerelateerde blokkades worden opgespoord, opgeheven en het verhaal wordt verteld dat te maken heeft met jouw doel. Na de sessie heb je zicht op je eigen blokkades, valkuilen  of innerlijke overtuigingen. Informatie die tijdens een sessie naar boven komt kan je dan weer integreren in jouw dagelijks leven, zodat jij je doel(en) op een ontspannen wijze kan bereiken. 

Duur sessie 

Een sessie duurt doorgaans 1 - 1,5 uur.  Kosten € 50,00 incl. een kort verslag. De hoeveelheid benodigde sessies is afhankelijk van de klacht/het doel van de sessie. Bij een specifieke klacht/doel kunnen enkele sessies voldoende zijn, terwijl bij preventief toepassen het een voortdurend proces kan zijn. Ik volg jou tijdens het proces en neem de tijd voor mijn cliënten.

 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Heb je vragen? App ze gerust :)