Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage

Soms nemen de kleinste dingen de meeste ruimte in je hart

Gefeliciteerd je bent zwanger! Als je zwanger bent, dan wil je een weldadige verwarmende zwangerschapsmassage ondergaan waarbij je comfortabel op de massagetafel ligt. Daar is voor zwangere vrouwen iets op gevonden. Namelijk een massagemethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een warmwaterkussen die zich aanpast aan jouw lichaam. Door op dit warmwaterkussen te gaan liggen, kan je ontspannen op je rug blijven liggen tijdens de massage terwijl je met warme aromatische oliën wordt gemasseerd aan de rug en overige delen van het lichaam. Door de warmte van het warmwaterkussen blijft je lichaam lekker warm en koel je niet af. Wist je dat zwangerschapsmassage ontspannend werkt en helpt bij: rugklachten, verminderde bloedcirculatie, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen en een verminderde stoelgang?

Indien lang liggen op jouw rug niet meer prettig is, wordt de zwangerschapsmassage in zijligging uitgevoerd. Waarbij dan geen gebruik gemaakt wordt van het warmwaterkussen.  Zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 12 weken tot aan de de laatste loodjes voor de bevalling.  

45 min. | € 40,00 / 60 min. | € 50,00

 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Vragen? App mij.

You have successfully subscribed to the newsletter

There was an error while trying to send your request. Please try again.

will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

Groei en geluk in je mailbox! Onze nieuwsbrief zit vol tips voor een blijer leven, nieuws over onze programma’s en activiteiten en natuurlijk fijne aanbiedingen. Schrijf je in en je bent altijd op de hoogte. Onze nieuwsbrief verschijnt één keer per kwartaal. Ook daarin kiezen we voor balans.