0620191660

info@purefran.nl

'Jezelf zijn' betekent ontspannen en tevreden zijn. Je leeft natuurlijk. Wanneer je 'goed in je vel zit', ben je op je best. En kan je alles aan wat je in het dagelijkse leven tegenkomt. Maar soms heb je een beetje hulp nodig om weer op het juiste spoor te komen.

De bloesem remedies kan je gebruiken om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen om weer op dat juiste spoor te komen. Een gezonde emotionele toestand kan bijdragen aan het herstel van een lichamelijke toestand. Je kan de remedies gebruiken om verder te gaan in het leven en om jouw eigen verborgen krachten en mogelijkheden te vinden. Om weer 'jezelf' te zijn. Bloesem remedies zijn plantenextracten die positief inwerken op emoties. Een bloesemremedie heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool. De negatieve emoties worden niet onderdrukt, maar omgebogen naar hun positieve pool. Zoals bijvoorbeeld ongeduld in innerlijke rust en faalangst in zelfverzekerdheid.

De bloesemremedies kunnen jou bij diverse thema's in jouw leven helpen en een complex op maat sluit perfect aan bij jouw hulpvraag. De tinctuur kan eenmalig of gedurende langere tijd nodig zijn. Deze remedies zijn niet toxisch en geschikt voor kinderen of volwassenen. Er is geen gevaar voor een overdosis of bijwerkingen, ook niet in combinatie met andere geneesmiddelen.

In mijn praktijk werk ik met:

Ik wil graag meer informatie

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Follow Me!