0620191660

info@purefran.nl

INTRODUCTIE AFSPRAAK

Ontdek wat massage voor jou kan doen. Jouw eerste massage van 60 min. nu € 39,50 (normaal € 49,50).

Ontspanningsmassage

Pure ontspanning en verwennerij. Jouw lichaam wordt gemasseerd met natuurlijke oliën en je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. En dat voel je. Keuze uit 45 of 60 minuten massage.

Boek online

Anti stress massage

We richten ons volledig op die plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar zijn: rond je nek en schouders. Een massage van 45 minuten.

Boek online

Hot stone massage

Aangenaam warme basaltstenen, verwarmde natuurlijke olie en de handen van een ervaren masseur. Samen een weldaad voor je spieren. Een massage van 60 minuten.

Boek online

Chinese voetmassage

Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen. Een massage van 60 minuten.

Boek online

Indiase hoofdmassage

Deze Indiase hoofdmassage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Zorgt voor directe ontspanning. Een massage van 45 minuten.

Boek online

zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd je bent zwanger! In deze bijzondere periode is jezelf en je kindje extra rust geven heel belangrijk. Een massage van 60 minuten.

Boek online

Wat vertellen anderen

caret-down caret-up caret-left caret-right

Iemand anders die naar mijn lichaam luisterde! Ik ben zeer ontspannen en even pijn vrij naar huis gegaan. Een aanrader voor iedereen. Je kunt de massage kiezen die bij je past!

Jilldis verkoop manager

Heel fijne behandeling! Je bent in goede kundige handen die aftasten, doorpakken en een fijne energie op gang brengen. Ik zou zeker snel een afspraak maken!

Evelien ondernemer
PureFran/praktijinformatie (c)

Aromassage olie voor een heilzame massage

In mijn praktijk gebruik ik de unieke Aromassage lijn van Chi. Op basis van 100% natuurlijke amandel en jojoba. Verrijkt met een doeltreffende combinatie van etherische olien. De massageolien kunnen ingezet worden voor diverse klachten, voor een heerlijke ontspanningsmassage en verzorgen tegelijkertijd de huid.

meer energie

betere nachtrust

minder pijn ervaren

Veelgestelde vragen

Hoeveel massages zijn er nodig bij klachten?

Hier kan ik geen exact antwoord op geven. Het hangt van de reden af van je komst. Is het puur ter ontspanning of is het klachtgericht? Op basis van van dit antwoord en hoe jouw lichaam aanvoelt waneer ik deze de 1e keer onder mijn handen heb gehad kan ik een  gericht persoonlijk advies hierover geven. Veel van mijn clienten komen nadat hun doel bereikt is elke 4 á 6 weken terug voor ontspanning en (preventief) onderhoud. Noem het een APK of check-up van jouw lichaam.

Moet ik mij voorbereiden op een massage?

Je hoeft niet iets speciaals te doen. Wees gewoon open en ontvankelijk. Je komt niet voor niets. Wel is het verstandig voorafgaand aan de massage niet te zwaar te eten. Aangezien je met je buik op de massagetafel ligt en dit ongemakkelijk kan zijn. De massage heeft het meeste effect als je nadien geen intensieve activiteiten meer hebt gepland. Zodat je de ontspanning en rust kan bewaren en het lichaam bij kan trekken van de massage. Tip: trek niet je allermooiste ondergoed aan aangezien er met olie wordt gewerkt.

Wat kost een massage?

Ik hanteer twee prijzen voor mijn massages. Deze zijn incl. 21% BTW en het gebruik van etherische massageolien en handdoeken. Een massage van 45 minuten kost € 40,00 en een massage van 60 minuten kost € 50,00. Betaling is contant.

Kan ik een massage ondergaan naast mijn reguliere traject/medicijnen?

In de intake wordt ingegaan op jouw medische geschiedenis, want bij contra-indicaties masseer ik niet. De massages zijn in principe veilig in te zetten naast jouw reguliere traject. Raadpleeg bij twijfel of bij medische klachten eerst jouw behandelend arts of specialist, alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie met betrekking tot jouw eigen gezondheid tijdens het intakegesprek. Wanneer je reguliere medicatie inneemt zal ik niet gaan werken met de massage olie Warming-up, omdat hier St. Janskruid maceraat in verwerkt is. En deze wisselwerkingen kan geven met andere middelen. Mijn ondersteunende behandelingen zijn geen vervanging voor reguliere zorg.

Wanneer is een massage niet geschikt voor mij?

In sommige gevallen is het beter om niet te masseren. Dit heet een contra-indicatie. Raadpleeg bij twijfel of bij medische klachten eerst jouw behandelend arts of specialist. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie met betrekking tot jouw eigen gezondheid tijdens het intakegesprek. Is er sprake van een medische klacht? Ben je in behandeling bij een arts of specialist? Gebruik je medicatie die het reactievermogen beïnvloeden? Ben je zwanger of in de aanlooptijd om het te worden? Vertel het mij.

Als bijvoorbeeld de stofwisseling verhoogd is kan een massage dit verergeren. Dit geldt voor:

 • de eerste 3 maanden van een zwangerschap
 • koorts, griep en infectieziekten
 • slechte algemene gezondheid
 • ernstige vaataandoeningen
 • besmettelijke huidziekten, steenpuisten
 • extreme vermoeidheid of uitputting
 • alcohol- en drugsgebruik
 • vaataandoeningen (trombose, arteriosclerose e.d.)

Gedeeltelijke contra-indicaties

Er zijn ook situaties waar er wel gemasseerd mag worden, maar met uitzondering van de aangedane locatie of rekening houdend met techniek en dosering:

 • ontsteking
 • spataderen
 • blessures
 • open wonden
 • spataderen
 • hernia
 • botbreuken
 • osteoporose
 • hoge bloeddruk
 • HIV infectie
 • kanker
Worden massages vergoedt door de zorgverzekeraar?

De wellness massages komen helaas niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Indien massage een onderdeel is binnen het behandelplan van een natuurgeneeskundig consult komt deze wel  in aanmerking voor vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars (afhankelijk van de aanvullende verzekering) Ik ben als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij het BATC en ik werk volgens de 5 natuurgerichte principes.

GEEF CADEAU

Verras eens een mooi mens met een massage. Bestel hier online een PUREFAN cadeaubon.

Follow Me!