0620191660

info@purefran.nl

Hierbij breng ik je op de hoogte van de maatregelen die PUREFRAN treft om verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

Het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van mijn cliënten is mijn grootste prioriteit. In lijn met de maatregelen die op grond van de overheid in het hele land getroffen worden en besluiten vanuit de beroepsvereniging, sluit ik als contact makend beroep tot 1 juni mijn deur. Voor deze periode worden alle alle (online) reserveringen in mijn boekingssysteem geannuleerd. Daarnaast kun je voor deze periode geen nieuwe boekingen maken. Je kunt nog wel een boeking maken voor na 1 juni.

Ik hoop dat je - waar je ook bent - je veilig voelt en dat het je lukt positief te blijven de komende periode.  De situatie rondom het coronavirus (COVID-19) verandert elke dag en ik zorg ervoor dat ik te allen tijde voldoe aan de richtlijnen van het RIVM en de WHO en de maatregelen die getroffen worden door de overheid.

Ik dank je voor je vertrouwen, steun en de tijd die je genomen hebt om dit bericht te lezen.

Hartegroet, Francis Lawa (eigenaresse PUREFRAN)

 

 

 

Geüpdatet 24.03.2020

Follow Me!