0620191660

info@purefran.nl

 

Hoe snel je tot resultaat komt bij natuurlijke ondersteuning is per persoon verschillend.  De een  merkt al snel verschil en bij de ander kan het een tijdje duren voordat de effecten er zijn. Dit wil niet zeggen dat er niets gebeurt of  is gebeurt. Jouw lichaam geeft prioriteit aan hetgeen het meest noodzakelijk is om eerst aan te werken en dit kan betekenen dat dit nog niet direct voor jou merkbaar is. Misschien zijn er wel kleine veranderingen geweest die jij  in eerste instantie niet opmerkt, maar wel een teken zijn dat er herstel plaatsvindt.  Vaak is er voor jouw omgeving eerder een verandering merkbaar. Na 3-4 maanden moet je toch wel wat verschillen gaan ervaren. Natuurlijke middelen, massage, TFH en healing zetten het lichaam weer aan tot zelf herstel en lossen de daadwerkelijke oorzaken op van jouw  klacht(en) en dit kost wat meer tijd. Soms gaat dit ook gepaard met bewustwordingsprocessen. Reguliere medicatie geeft vaak direct resultaat, maar onderdrukken symptomen en klachten.

Na verloop van tijd kom je steeds meer in balans en verminderen jouw klachten. De behandeling neemt dan steeds minder tijd in beslag. Er zit dan vaak ook langere tijd tussen de behandelingen in.  

Aanvangsverergering

Het is mogelijk dat je na de behandeling of bij aanvang van het nemen van de remedies/complexen reacties ervaart in de vorm van aanvangsverergering. Dit is in de meeste gevallen geen slecht teken of een punt van ongerustheid. Je kan bijvoorbeeld een aantal dagen meer gaan dromen, emotioneler zijn of een verergering van de klacht ervaren. Houden de klachten aan, maak jij je zorgen of wil je weten wat er aan de hand kan zijn. Dan raad ik jou aan mij altijd te  bellen. Ga niet zelf 'dokteren' en pas doseringen altijd in overleg met mij aan. Standaard neem ik 3 dagen na een eerste massage, healing of TFH contact met jou op om te kijken hoe het met jou gaat. Samen spreken wij af in welke vorm dat zal zijn (telefonisch, e-mail of whats app). Ditzelfde doe, 3 dagen na de eerste inname,  bij cliënten die voor het eerst remedies/complexen innemen.

Follow Me!