0620191660

info@purefran.nl

Het startpunt om je beter in je vel te voelen

In het gratis doelgesprek van 30 minuten gaan we in gesprek over jouw hulpvraag. Wat brengt jou bij mij? Wat is er aan de hand? En wat wil je graag bereiken? Om van daaruit te gaan kijken welke ondersteuningsmethode binnen mijn natuurlijk gezond consult op dit moment bij jou past. Om een goede start te gaan maken je beter in je vel te gaan voelen.

Persoonlijk advies op maat

Hoe gaan we dat doen? Door je lichaam als het ware als een kompas te gebruiken om aan te geven welke richting we op moeten. Op basis van jouw hulpvraag, onderzoeken we wat jouw ingang is tot verandering. Het startpunt om in balans te komen. Dit is een ondersteuningsadvies op maat, want jij bent uniek en je lichaam weet precies wat het nodig heeft.

Vanuit deze uitkomst en ons verkennend gesprek is het aan jou of je met mij wilt gaan samenwerken. Zo ja, dan krijg je een uitgebreider intakegesprek en starten we met de eerste sessie. Zo nee, dan is er niks aan de hand want ons gesprek is geheel vrijblijvend.

Vraag vandaag jouw gratis doelgesprek aan

Wil je samen kijken wat op dit moment bij jou past? En wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze? Vraag dan vandaag nog jouw gratis doelgesprek aan.

 

Hoi! Ik ben Francis, natuurgeneeskundig therapeut.
HET NATUURLIJK GEZOND CONSULT

Follow Me!