0620191660

info@purefran.nl

Met kinesiologie breng je het energiesysteem van jouw lichaam in balans en verbeter je je gezondheid door middel van spiertests. Het is een natuurlijke, holistische therapie, waarin moderne westerse technieken gecombineerd worden met de klassieke Chinese geneeskunst. De spiertests worden gebruikt om fysieke en emotionele onbalans op te sporen, en door bepaalde punten te activeren, de energiestroom te herstellen en het lichaam weer in balans te brengen.

verminder stress

versterk je immuunsysteem

verhoog je energie

bereik je doelen

Bij PUREFRAN werken we met onderstaande werkvormen uit de kinesiologie

wat vertellen anderen

caret-down caret-up caret-left caret-right

Lieve Francis, ik ben je zeer dankbaar voor alles wat je doet en wil bijdragen in mijn proces van helen. Ik voel bij jou dat je mij met heel je hart wil helpen en dat ik mag zijn wie ik ben. Je neemt ruim de tijd voor mij en werkt erg secuur. Dit geeft mij veel vertrouwen in jou. Ik ben dus erg dankbaar dat je tijdens mijn reis op mijn pad bent gekomen, want ik merk bij jou dat ik steeds bewuster word van wie ik ben en wat ik doe. Hopelijk kan de samenwerking met jou leiden naar veel vervulde wensen en doelen. Ik kijk er naar uit om nog meer te verwerken en te groeien, zodat ik kan zijn wie ik in wezen ben en mijn licht kan laten stralen naar de wereld. Bedankt voor jouw hulp in dit grote stuk. Het betekend heel veel voor mij.

Anouk Nijmegen

Wil je tips ontvangen over wat je zelf kunt doen?

Heel vaak kan je zelf al stappen zetten om op een natuurlijke wijze je gezondheid te verbeteren. Daarom deel ik graag  informatie en tips met jou die je direct in de praktijk kunt brengen. Schrijf je hier in om niets te missen!

start vandaag met het natuurlijk verbeteren van jouw gezondheid

Kom op een natuurlijke wijze weer in balans. Ik ondersteun jou op weg naar gezondheid en groei. Dit allemaal op een wijze en tempo die bij jou past. Op basis van jouw wens of hulpvraag maken wij een behandelplan, zodat jij elke dag het beste uit jezelf kan halen. Twijfel je nog? Vraag dan een gratis intakegesprek aan. Een afspraak maken kan 24/7 online of je kan mij bellen of appen op 0620191660.

Wat kan kinesiologie voor jou doen? Ontdek de mogelijkheden. Bron: Kinesiologie Nederland

nieuwste artikelen

Follow Me!