0620191660

info@purefran.nl

 

Het lichaam is slimmer dan je denkt. En weet precies wat ze moet doen om jou gezond te houden. We staan hier eigenlijk nooit bij stil. Want het gebeurt gewoon. Dagelijks ervaren veel mensen stress, hoofdpijn, allergieën, pijnlijke spieren en terugkerende klachten. Door blokkerende 'stressen' op te ruimen, geven wij het lichaam de gelegenheid zijn zelf herstellend vermogen tot een maximum te blijven benutten. Wanneer lichaam en geest in balans zijn, kan het perfect voor zichzelf zorgen!

WAT DOE IK

Door 'stress' kunnen energieblokkades ontstaan, die  het natuurlijk zelf herstellend vermogen van jouw lichaam verzwakken. Je hebt meer kans op klachten, zoals een pijnlijke nek, eczeem of slaapproblemen. Of je wordt ziek. Kinesiologie  helpt  je om het lichaam het weer zelf te laten doen.  Door het zelf herstellend vermogen te  activeren. Daarom kan je het  bij alle soorten klachten inzetten. Van spijsverteringsproblemen tot longklachten, van eczeem tot slapeloosheid en van rugpijn tot hoofdpijn.

  • Touch for health : Wil je weten welke blokkade een onderdeel kan zijn van jouw (terugkerende) klacht of ongemak? Door je lichaam lopen veertien energiebanen: meridianen. Ontstaan er blokkades, dan stroomt de energie niet meer goed door.  Laat de energie weer stromen en je lichaam spreekt zijn eigen zelf herstellend vermogen weer aan.
  • Zicht op leefblind :  Loop je in jouw leven telkens tegen dezelfde klacht aan en kom je maar niet verder? Is het lastig voor jou om je doelen te bereiken? Wil je zicht krijgen op je blinde vlek? Laat het lichaam jou bewust maken wat de  blokkades zijn en hoe deze op te heffen.  
  • Zicht op woordblind ;  Moeite met lezen of dyslexie? Moeite informatie op te nemen of te onthouden? Heb je leerproblemen? Wat voor leertype ben je? Samen met jou en/of jouw kind kijken wij naar de de samenwerking tussen de linker- en rechterhersenhelft en hoe deze te verbeteren.  Wanneer deze samenwerking verstoord is kan je daar bij  lees-, schrijf- of rekenactiviteiten last van krijgen. Ook kunnen er concentratiestoornissen en/of 'leefproblemen' optreden.  
Plant essences zijn toe te passen bij acute klachten, chronische klachten en zijn zeer behulpzaam bij bewustwordings- en persoonlijke ontwikkelingsprocessen.  Dit maakt de middelen dan ook bijzonder geschikt voor preventieve doeleinden. Door het gebruik van deze essences zullen klachten afnemen en ook terugkeer van de klacht kan worden voorkomen door natuurlijke ondersteuning te geven. 

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende vormen van energetisch werken, zoals magnetiseren (handoplegging), Reiki en Quantum Touch. Het is een vorm van complementaire zorg, een aanvulling op de reguliere geneeskunde. Daarnaast kan healing ondersteunen bij bewustwordingsprocessen en persoonlijke ontwikkeling.

 

HOE DOE IK DAT

Ik help jou te luisteren naar de signalen van jouw lichaam

Samen met jou onderzoek ik wat er op dit moment nodig is om weer in balans te komen. Waarbij jouw hulpvraag, wens of doel leidend is.  Dit alles gebeurt in een tempo en op een wijze die bij jou past. In mijn sessies begeleid ik jou met kennis, afstemming en een luisterend oor. Mijn behandelingen zijn maatwerk. Want ieder mens is uniek en heeft zijn of haar eigen wijze om weer in balans te komen. 

Mocht je geen klachten ervaren, dan zijn mijn behandelingen ideaal ter ontspanning of ter preventie van eventuele klachten. Het is sowieso altijd belangrijk voeling en contact met jouw eigen lichaam te houden. 

Wil jij samen met mij kijken wat op dit moment het beste bij jou of jouw kind past? Bel mij dan op 06 20191660. Of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan en maak kennis met mij en mijn werkwijze.

"Wanneer een cliënt blij en goed in zijn/haar vel mijn praktijk verlaat. Maakt mijn hart altijd een sprongetje."

 

VERRAS EEN MOOI MENS

Wil je iemand verrassen of eens lekker in de watten leggen? Geef dan een heerlijke massage of een bon cadeau.

De PureFran cadeaubonnen zijn in elk gewenst bedrag verkrijgbaar. Deze worden feestelijk verpakt en kosteloos naar het adres naar keuze verzonden. Je bestelt ze hier

WERKEN MET ENERGIE

 

Alles is energie. De beroemde formule E = mc2  van Albert Einstein komt eigenlijk neer op het volgende: er bestaat alleen energie. Iedere cel en ieder orgaan in je lichaam wordt bezield door energie. Die energie is onze levenskracht. 

In China noemt men deze levensenergie Qi of Ch'i, de yogatraditie van India en Tibet spreekt van Prana en in Japan Ki.Wanneer je deze energieën aanwendt om je lichaam en geest in optimale conditie te houden en deze energie gebruikt. Wordt jouw aangeboren vitale levenskracht ingezet. De energetische energiesystemen in het lichaam waarvan de bekendste de meridianen, de chakra's en de aura zijn. Staan in direct contact met  jouw organen en energiesystemen die je lichaamsfuncties beheersen, je immuunsysteem en je hormonen regelen en al die andere processen die je in leven houden.  

Werken met de energiesystemen ondersteunt jouw lichaam en helpt klachten te verminderen en te voorkomen. Het activeert bewustwording en persoonlijke ontwikkelingsprocessen. Dit draagt allemaal bij aan een gezond, tevreden en stralend leven. 

WAT VERTELLEN ANDEREN

een selectie van reacties

MAAK CONTACT

VOEL JE WELKOM IN MIJN PRAKTIJK!

Van maandag t/m zaterdag ben ik telefonisch bereikbaar op: (06) 201 91 660  of stuur een berichtje via Whats App. Indien je wordt verbonden met mijn voicemail, spreek dan jouw naam en telefoonnummer in. Dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.  Mailen kan ook naar info@purefran.nl. Ook is het mogelijk 24 uur per dag online de door jou gewenste massage of sessie te boeken. Ik werk uitsluitend op afspraak.

Meer informatie? Laat een bericht achter.

Meld je aan

Volg mij. Geef een like!

Follow Me!