0620191660

info@purefran.nl

De kracht van aanraking

Bij deze intuïtieve massage gaat het niet om de techniek of het kneden van de spieren maar om echt, diep aangeraakt te worden. Even ontsnappen aan je gedachtestroom en genieten van de aanraking en het “zijn” in het moment. Even helemaal bij jezelf zijn en ervaren hoe het is om er ook echt helemaal te mógen zijn, met heel je wezen. Dan pas kun je je hart open zetten voor beleving, ontvangen en verbinding. Liefdevolle en afgestemde aanraking is broodnodig om onszelf erkend te voelen in ons bestaan, om ons bewust te worden en te verbinden met ons lichaam, om spanning los te kunnen laten. Een fijne lichte aanraking bijvoorbeeld kan helpen om je meer bewust te worden van je lichaam, een afgestemde stevige of juist heel lichte aanraking kan helpen om spanning los te laten.

Tijdens de massage word niet gesproken, waardoor je meer in het moment kunt aanwezig zijn en genieten. Ik laat me leiden door de muziek en de energie van het moment en elke aanraking is vanuit volledige aandacht en met veel respect. Bij deze massage maak ik gebruik van warme olie met toevoeging van essentiële oliën.  Deze massagevorm duurt naar keuze: 60 of 90 minuten.

Ik wil graag meer informatie

 

Het spreekt voor zich dat je bij (ernstige) klachten jouw arts of specialist dient te raadplegen en dat de natuurlijke ondersteuningen niet bedoeld zijn om jouw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Mochten er bij een consult ernstige zaken aan het licht treden, dan zal ik jou doorverwijzen naar jouw arts of specialist voor nader onderzoek en/of behandeling.

Follow Me!