0620191660

info@purefran.nl

Kinderen staan tegenwoordig erg onder druk en hebben vaak moeite met het voldoen aan de verwachtingen van ouders en docenten. Ze krijgen huiswerkbegeleiding of bijlessen, rennen van de ene club naar de andere met als gevolg: onzekerheid, faalangst en chronische vermoeidheid. Ook hebben steeds meer kinderen extra hulp nodig bij het leren op school. Hierbij wordt steeds vaker gebruik gemaakt van alternatieve pedagogische methoden zoals edu-kinesiologie. Daarbij gaat het met name om het wegnemen van de oorzaken van dyslexie, dyscalculie, stotteren, ADHD en concentratieproblemen. Een belangrijke oorzaak is vaak het slecht functioneren van de communicatie tussen beide hersenhelften. 

Edu-kinesiologie is een prachtige methode, waarmee soms - dus niet altijd - bijna onverklaarbare resultaten behaald worden. Kinderen leren bij edu-kinesiologie niet lezen, rekenen, of schrijven. Die vaardigheden moet intensief geoefend en getraind worden . De technieken van de edu-kinesiologie kunnen hierbij tot steun zijn. De oefeningen nemen psychische en lichamelijke blokkades weg, waardoor de energie weer vrij kan stromen en de kinderen (en de ouders) meer lucht krijgen.

Kinesiologie is een eenvoudige methode om deze druk op de kinderen te verlichten. De oefeningen nemen psychische en lichamelijke blokkades weg, waardoor de energie weer vrij kan stromen en de kinderen (en de ouders) meer lucht krijgen.  Kinesiologie is een natuurlijke, holistische bewegingsleer waarmee het energiesysteem van het lichaam in balans gebracht kan worden. Geestelijke blokkades en stress worden opgeslagen in de spieren: met een speciale spiertest kunnen deze blokkades opgespoord worden.

Follow Me!