0620191660

info@purefran.nl

Andere benadering van ziekte en gezondheid

In de natuurgerichte gezondheidszorg, ook wel natuurgeneeskunde genoemd, wordt ziekte en gezondheid anders benaderd dan in de ‘reguliere' medische wereld. Gezondheid is meer dan "niet ziek zijn", het is op alle vlakken in je leven goed in je vel zitten. Ziekte is een natuurlijke reactie van het lichaam dat altijd streeft naar een gezonde, evenwichtige situatie, voor lichaam, ziel én geest. Het lichaam heeft een zelf helend vermogen en mijn werkvormen zijn er ook op gericht om dat vermogen te stimuleren en te komen tot inzichten waarom het lichaam zo reageert. Het kan heel goed naast de reguliere zorg samen-werken aan jouw gezondheid.

beter slapen

minder spierpijn

minder vermoeid

meer ontspannen

Bij PUREFRAN werken we samen met de kracht van de natuur

wat vertellen anderen

caret-down caret-up caret-left caret-right

Een massage bij PureFran gaat verder dan alleen de spieren. Francis voelt goed aan waar de ongemakken in je lichaam zitten. Zonder dat ik alles moet uitleggen of aanwijzen. Ook weet zij goed onder woorden te brengen wat er speelt een goede manier om de balans in je lichaam en geest te vinden.

Mariska ondernemer

Ondanks dat ik een beetje huiverig was, vanwege mijn nek en schouderklachten, heb ik er echt van genoten. Je luistert naar de persoon en hebt aandacht voor de persoonlijke omstandigheden. Tevens vind ik je een super leuk mens, je zorgt er voor dat iemand zich op haar gemak voelt. Dus ik ben super tevreden. Top!!

Caroline zorginkoper

Wil je tips ontvangen over wat je zelf kunt doen?

Heel vaak kan je zelf al stappen zetten om op een natuurlijke wijze je gezondheid te verbeteren. Daarom deel ik graag  informatie en tips met jou die je direct in de praktijk kunt brengen. Schrijf je hier in om niets te missen!

start vandaag met jouw gezondheid, neem een moment voor jezelf

Kom op een natuurlijke wijze weer in balans. Ik ondersteun jou op weg naar gezondheid en groei. Dit allemaal op een wijze en tempo die bij jou past. Op basis van jouw wens of hulpvraag maken wij een behandelplan, zodat jij elke dag het beste uit jezelf kan halen. Twijfel je nog? Vraag dan een gratis intakegesprek aan. Een afspraak maken kan 24/7 online of je kan mij bellen of appen op 0620191660.

nieuwste artikelen

Follow Me!