0620191660

info@purefran.nl

Ik ben een gediplomeerd  NGS Wellness masseur. Uitgangspunt van het handelen van een NGS wellness masseur is de beleving en ontspanning van de cliënt. Mijn  doel is om het welbevinden van jou als cliënt te vergroten. Door de aard van mijn werkzaamheden krijg ik te maken met vertrouwelijke informatie. Hier ga ik integer mee om. Als wellness masseur werk ik  zelfstandig en ben ik verantwoordelijk voor het behalen van het doel dat ik bij jou als mijn cliënt wil bereiken. Ik informeer, adviseer en masseer. Ook leg ik gegevens vast van de behandeling in samenspraak met jou. Zodat de gegevens van mijn handelen inzichtelijk zijn en overdraagbaar zijn aan anderen.

Als aangesloten lid van het NGS volg ik ook jaarlijks bijscholingen om bij te blijven op mijn vakgebied.

Follow Me!