0620191660

info@purefran.nl

In ons drukke leven gaan we vaak aan de (spier)pijnen voorbij en slikken we pijnstillers of bijten we gewoon maar even door de pijn heen. Naast alle wetenschappelijk bewezen voordelen van massage. Helpt het te luisteren naar je lijf, te voelen hoe het werkelijk met je gaat en tot rust te komen. Zo kan er welzijn en balans ontstaan. Uiteraard zijn massages ook heerlijk ontspannend! En kan het ook preventief worden ingezet. Je kan kiezen uit zowel wellness als energetische massages.

wellness massages

Ontspanningsmassage

Pure ontspanning en verwennerij. Jouw lichaam wordt gemasseerd met natuurlijke oliën en je spieren en het onderhuids bindweefsel worden losser. En dat voel je. Keuze uit 45 of 60 minuten massage.

Boek online

Anti stress massage

We richten ons volledig op die plekken waar stress en vermoeidheid vaak het meest voelbaar zijn: rond je nek en schouders. Een massage van 45 minuten.

Boek online

Hot stone massage

Aangenaam warme basaltstenen, verwarmde natuurlijke olie en de handen van een ervaren masseur. Samen een weldaad voor je spieren. Een massage van 60 minuten.

Boek online

Chinese voetmassage

Chinese voetmassage brengt het lichaam in balans door het behandelen van de reflexpunten en de meridianen op de voeten en onderbenen. Een massage van 60 minuten.

Boek online

Indiase hoofdmassage

Deze Indiase hoofdmassage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt. Zorgt voor directe ontspanning. Een massage van 45 minuten.

Boek online

zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd je bent zwanger! In deze bijzondere periode is jezelf en je kindje extra rust geven heel belangrijk. Een massage van 60 minuten.

Boek online

energetische massages

Energetische rustgevende massage

Een massage van 60 minuten.

Boek online

Reiki massage

Energetische massage waarbij ik jouw lichaam van top tot teen langsloop met een combinatie van massagetechnieken en handoplegging met Reiki. Een massage van 60 minuten.

Boek online

Massage tegen slapeloosheid

Energetische massage van hoofd, nek en schouders. Met aansluitend een algemeen rustgevende energetische massage. Een massage van 75 minuten.

Boek online

Massage van de rug, nek en schouders

Energetische massage bij spanningen, klachten aan rug, nek en schouders, bij angsten en sombere gemoedstoestanden. Een massage van 60 minuten.

Boek online

Reiki behandeling

Het mooie aan Reiki is dat het heel puur is. Ik geef alleen de energie door en heb daar verder geen invloed op. Een pijntje of klacht kan in één keer verminderen of er komt een inzicht dat oplossingen kan bieden. De behandeling is met kleren aan. Een sessie van 60 minuten.

Boek online

Massage van de buik(spieren)

Een energetische massage die de oerfunctie van de buikspieren weer terugbrengt. Geschikt na het baren van een kind en kan worden toegepast ter preventie van darmaandoeningen. Om dit resultaat te bereiken zijn 3 - 4 behandelingen nodig. Massage van 45 minuten.

Boek online

Wat vertellen anderen

caret-down caret-up caret-left caret-right

Iemand anders die naar mijn lichaam luisterde! Ik ben zeer ontspannen en even pijn vrij naar huis gegaan. Een aanrader voor iedereen. Je kunt de massage kiezen die bij je past!

Jilldis Nijmegen

Heel fijne behandeling! Je bent in goede kundige handen die aftasten, doorpakken en een fijne energie op gang brengen. Ik zou zeker snel een afspraak maken!

Evelien Beek

INTRODUCTIE AFSPRAAK

Ontdek wat massage voor jou kan doen. Jouw eerste massage van 60 min. nu € 40,00 (normaal € 50,00).

meer energie

betere nachtrust

minder pijn ervaren

beter in je vel

PureFran/praktijinformatie (c)

Aromassage olie voor een heilzame massage

In mijn praktijk gebruik ik de unieke Aromassage lijn van Chi. Op basis van 100% natuurlijke amandel en jojoba. Verrijkt met een doeltreffende combinatie van etherische olien. De massageolien kunnen ingezet worden voor diverse klachten, voor een heerlijke ontspanningsmassage en verzorgen tegelijkertijd de huid.

Veel gestelde vragen

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Hier kan ik geen exact antwoord op geven. Het hangt van de reden af van je komst. Is het puur ter ontspanning of is het klachtgericht? Op basis van van dit antwoord en hoe jouw lichaam aanvoelt waneer ik deze de 1e keer onder mijn handen heb gehad kan ik een  gericht persoonlijk advies hierover geven. Veel van mijn clienten komen nadat het doel bereikt elke 4 á 6 weken terug voor ontspanning en (preventief) onderhoud. Noem het een APK of check-up van jouw lichaam.

Moet ik mij voorbereiden op een massage?

Je hoeft niet iets speciaals te doen. Wees gewoon open en ontvankelijk. Je komt niet voor niets. Je komt iets ophalen dat besloten ligt in deze sessie en je bent de specifieke ontvanger van dit kado. Wel is het verstandig voorafgaand aan de massage niet te zwaar te eten. Aangezien je met je buik op de massagetafel ligt en dit ongemakkelijk kan zijn. De massage heeft het meeste effect als je nadien geen intensieve activiteiten meer hebt gepland. Zodat je de ontspanning en rust kan bewaren en het lichaam bij kan trekken van de massage.

Wat kost een massage?

Ik hanteer twee prijzen voor mijn massages. Deze zijn incl. 21% BTW en het gebruik van etherische massageolien en handdoeken. Een massage van 60 minuten kost € 50,00 en een massage van 45 minuten kost € 40,00. Betaling is contant.

Kan ik een massage ondergaan naast mijn reguliere traject/medicijnen?

In de intake wordt ingegaan op jouw medische geschiedenis, want bij contra-indicaties masseer ik niet. De massages zijn in principe veilig in te zetten naast jouw reguliere traject. Raadpleeg bij twijfel of bij medische klachten eerst jouw behandelend arts of specialist, alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie met betrekking tot jouw eigen gezondheid tijdens het intakegesprek. Wanneer je reguliere medicatie inneemt zal ik niet gaan werken met de massage olie Warming-up, omdat hier St. Janskruid maceraat in verwerkt is. En deze wisselwerkingen kan geven met andere middelen. Mijn ondersteunende behandelingen zijn geen vervanging voor reguliere zorg.

Wanneer is een massage niet geschikt voor mij?

In sommige gevallen is het beter om niet te masseren. Raadpleeg bij twijfel of bij medische klachten eerst jouw behandelend arts of specialist, alvorens een massagebehandeling te ondergaan. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van belangrijke informatie met betrekking tot jouw eigen gezondheid tijdens het intakegesprek. Is er sprake van medische klachten, ben je in behandeling bij een arts of specialist of gebruikt je medicijnen die het reactievermogen beïnvloeden? Ben je zwanger of in de aanlooptijd om het te worden? Vertel het mij.

Als bijvoorbeeld de stofwisseling verhoogd is kan een massage dit verergeren. Dit geldt voor:

 • de eerste 3 maanden van een zwangerschap
 • koorts, griep en infectieziekten
 • slechte algemene gezondheid
 • ernstige vaataandoeningen
 • besmettelijke huidziekten, steenpuisten
 • extreme vermoeidheid of uitputting
 • alcohol- en drugsgebruik
 • vaataandoeningen (trombose, arteriosclerose e.d.)

Gedeeltelijke contra-indicaties

Er zijn ook situaties waar er wel gemasseerd mag worden, maar met uitzondering van de aangedane locatie of rekening houdend met techniek en dosering:

 • ontsteking
 • spataderen
 • blessures
 • open wonden
 • spataderen
 • hernia
 • botbreuken
 • osteoporose
 • hoge bloeddruk
 • HIV infectie
 • kanker
Worden massages vergoedt door de zorgverzekeraar?

Mijn los te boeken massages komen helaas nog niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraars. Indien massage een onderdeel is binnen het behandelplan van een natuurgeneeskundig consult komt deze wel  in aanmerking voor vergoeding bij de meeste zorgverzekeraars (afhankelijk van de aanvullende verzekering) Ik ben als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij het BATC en ik werk volgens de 5 natuurgerichte principes.

GEEF CADEAU

Verras of verwen eens een mooi mens met een massage. Bestel hier de feestelijk ingepakte PUREFAN cadeaubon.

Follow Me!